Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα
 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα

Ξενοδοχείο

ID: 250

 Ξενοδοχείο σε Ασπροβάλτα

Ξενοδοχείο προς πωληση σε Ασπροβάλτα με

6,000,000 € προς πωληση
Ξενοδοχείο

Πληροφορίες ακινήτου


3250.00 μ²

0 επίπεδα

parking(s)

Μέγεθος οικοπέδου 0 μ²

Πληροφορίες ακινήτου

 • 3250.00 μ²
 • 0 επίπεδα
 • parking(s)
 • Μέγεθος οικοπέδου 0 μ²

Περιοχή ακινήτου

Φόρμα ενδιαφέροντος

Περιγραφή

Το ακίνητο  βρίσκεται στην Ασπροβάλτα Νομού Θεσσαλονίκης, σε μία περιοχή αναπτυσσόμενη τουριστικά σύμϕωνα με τον ΕΟΤ και  κάτοχο “γαλάζιας σημαίας” από την Ε.Ε.. Καταλαμβάνει έκταση 13.300 τ.μ., είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, με συντελεστή δόμησης 0,4 και κάλυψη 70%. 
 
Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 80 μέτρων από την παραλία (“πρώτο θάλασσα”). Εντός του οικοπέδου υϕίστανται κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 3250 τ.μ. περίπου και πιο συγκεκριμένα, λαμβάνουν χώρα δεκατέσσερα (14) bungalows (δίκλινα και μονόκλινα) καθώς και διώροϕη ξενοδοχειακή μονάδα αποτελούμενη από τριάντα (30) κλίνες. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις άκμαζαν προ εικοσαετίας και πλην αυτών, εντός του συγκροτήματος λειτουργούσε εστιατόριο, café-bar και υπόγειος χώρος διασκέδασης (disco). Περιστοιχίζεσαι από ένα καταπράσινο περιβάλλον αποτελούμενο από δέντρα ετών και έντονη βλάστηση. 
 
Απέχει 2,5 km από το κέντρο της Ασπροβάλτας, 85 km από τη πολιτιστική πρωτεύουσα της Θεσσαλονίκης (95 km από το αεροδρόμιο αυτής) και 80 km μόλις από τη Βουλγαρία. Η πόλη της Καβάλας η οποία διαθέτει επίσης αερολιμένα, απέχει 60km. 
 
Αξιοσημείωτο επίσης είναι να αναϕερθεί η ταχεία και εύκολη πρόσβαση στην εν λόγω περιοχή, μέσω της Εγνατίας Οδού.
 
Σημαντικό ενδιαϕέρον παρουσιάζει το μοναδικό ϕαινόμενο της περιοχής της Ασπροβάλτας που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. 
 
Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται αρχαιολογικοί χώροι, σπήλαια, μαγευτικοί ποταμοί, μουσεία, αξιοθέατα και γενικότερα πόλοι έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, έντονο ενδιαϕέρον και υψηλή επισκεψιμότητα παρουσιάζει το Σπήλαιο των Πηγών του Ποταμού Αγγίτη (χαρακτηρίζεται από τη μοναδικότητα του να διαρρέεται κατά μήκος από το ποτάμι), το ϕαράγγι του ποταμού Αγγίτη, το οποίο ενδείκνυται για extreme sport εμπειρίες όπως το rafting, τα Αρχαία Στάγειρα (γενέτειρα του ϕιλόσοϕου Αριστοτέλη), το Λιοντάρι της Αμϕίπολης, το Σπήλαιο της Αλιστράτης (ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης) και πολλά αλλά τουριστικά θέρετρα.
 
Αξίζει επίσης να επισημανθεί ότι σε απόσταση μόλις 60 km βρίσκεται η παγκοσμίως γνωστή αυτόνομη μοναστική κοινότητα του Αγίου Όρους. 
 
Γενικότερα, το ως άνω περιγραϕόμενο ακίνητο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί είτε σαν ξενοδοχειακή μονάδα ή σαν συγκρότημα παραθαλάσσιων κατοικιών.

Επιπλέον